loading...

آرمانشهر قرآنی (تمدن نوین اسلامی)

جامعه آرمانی قرآن کریم

بازدید : 1459
سه شنبه 12 اسفند 1398 زمان : 7:27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آرمانشهر قرآنی (تمدن نوین اسلامی)
آرمانشهر قرآنی (تمدن نوین اسلامی)

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح همچون سایرعوامل زمینه‌‌‌ای مثل بیماری دیابت و بیماری‌های ریوی می‌تواند عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلای افراد به کروناویروس باشد.

به گزارش وبدا، دکتر زهرا عبداللهی با بیان این مطلب، گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی‌در پیشگیری از بیماریهای تنفسی ازجمله بیماری ویروس کرونا دارد. عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به این ویروس بیماریهای زمینه‌‌‌ای مثل دیابت و بیماریهای ریوی، می‌تواند سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد.

وی افزود: کمبود دریافت ویتامین‌هایی مثل ویتامین C و A با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش می‌دهد. کمبود آهن و کم خونی و کمبود ویتامین د هم موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود.

دکتر عبداللهی ادامه داد: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد، میوه‌های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، انواع فلفل، ویتامین C بدن را تأمین می‌کند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه بیان کرد: به عنوان مثال روزانه یک عدد پرتقال یا 2 عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می‌کند. هویج و کدوحلوایی هم منابع خوب ویتامین A هستند.

دکتر عبداللهی ادامه داد: این روزها همه افراد از کودکان زیر5 سال تا مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که کورتن مصرف می‌کنند باید هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو یا آب نارنج تازه استفاده کنند.

وی افزود: از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود. مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه می‌شود. مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها اجتناب شود.

مدیر دفتر بهبود تغذیه استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ را حائز اهمیت دانست و گفت: کمبود ریز مغذی‌هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند. از منابع غذایی این 2 ریز مغذی مثل حبوبات، شیر و لبنیات وسبزی‌های برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده کنید.

وی تصریح کرد: استرس و فشارهای عصبی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند. به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذیها و پروتئین نقش مهمی‌در پیشگیری و ابتلا به بیماری ویروس کرونا دارد./216/

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 16
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 68
  • بازدید سال : 230
  • بازدید کلی : 22171
  • کدهای اختصاصی